Trötter dag

Så skönt med fredag! Tycker ni inte?
Har en del saker att skriva i helgen till skolan men annars så ska jag bara ta det lugnt och vara i stallet och vila upp mig. Imorgon blir det även tjej kväll med dom bästa:)

Zalle fick vila idag, var helt slut så det var ingen idé att försöka hitta på något. Mådde illa och hade ont i huvudet så jag mockade och fixade och så fick zalle gå lös och beta på stallplanen. Blev lite mys och sen fick han gå in och så hämtade vi dem andra små hästarna.
Bjöd på lite morötter och äpplen, det uppskattades :)

Nu ska jag ta det alldeles jättelugnt och pyssla lite, ta fram den kreativa ådran i mig (Om den finns?)

Ciao!

Liberty

Blev liberty med zalle pojken idag, gick sååå bra!
Tog han löst hela vägen från volten och han sket i gräset och följde med mig. För oss är det verkligen enormt och ett sådant framsteg. I början när jag fick zalle så var det så illa att jag inte ens kunde ta han på en prommenad någonstans där det fanns gräs i närheten för då drog han direkt. Och med drog så menar jag verkligen drog, han gick dit han ville och om det så var rakt på mig så gjorde han det. Jag hängde som en vante efter och hur mycket jag än försökte fick jag inte upp hans huvud.
Och att han nu faktiskt börjar välja mig framför gräset, det är speachless.
Vi har en lång lång väg kvar att gå, men vi har börjat vandra.

haha, jag vet väl ingen annan häst som pussas som zalle gör! Precis som en hund slickar han mig i ansiktet! Lilla knäppis ponny!

sleepy

Hej hopp

Är dödstrött så jag ska alldeles snart hoppa i säng.

Blev en skogsprommenad med nallen idag. Även amanda med Zorro och Anna-Karin med Mulis följde med. Hittade lite kantareller :)

Nej det är ingen idé att jag försöker skriva något vettigt, är alldeles för trött. Lika bra att gå och lägga sig!

Ciao!


Haha, var bara tvungen att lägga upp den här bilden. Det är jag när jag rider Sir Lancelote (Ett 1.75 stort Halvblod) utan huvudlag. Visst ser jag enorm ut på honom? ;)

Inga ord i världen...

...kan någonsin beskriva min kärlek till dig. Vad har jag gjort för att förtjäna denna underbara lilla varelser? Mitt hjärta svämmar över utav kärlek till min underbara ponny.


Det är jobbigt

Har haft en tuff dag i skolan, tur man har nallen i alla fall att hämta lite ny kraft hos. Blev en lång prommenad i skogen och lite massage och pyssel.
Nu ska jag duscha, lägga fram lite grejer tills imorgon och sen sova!


<3

pics

Lite bilder från dagen, inga fantastiska (jag är ju ingen proffs fotograf direkt...) Men zalle min är söt i alla fall! :)

hallå :)

Ponny gänget

Zalle ser så oskyldig och snäll ut...

Men så plötsligt flyger djävulen i honom ;P

kliar dödsskönt!

söt bell

närgången bell ;)

puss matte! min fina ponny!

Dressyr

Dressyr behöver inte se ut så här:


det kan se ut så här:

Naturally dressage!

tråkigt men måste

Hej hallå!

Ledsen att det inte har blivit så mycket uppdterat den senaste tiden, men har inte hunnit. Senaste inlägget var ju dessutom riktigt kasst (men jag var så arg på mig själv för att jag var på så dåligt humör och försökte mig på att träna med zalle i alla fall vilket jag vet att jag INTE ska göra, men av någon anledningen så gjorde jag det i alla fall och det gick självklart inte bra alls. Blev så arg på mig själv för att zalle vsar tvungen att stå ut med mig då...Men men man lär sig ju alltid något av sina misstag)

Allt går i alla fall bra i skolan och zalle mår toppen! Hösten är här nu, vilket jag tycker är underbat! Det är nog inte många som håller med mig om det men jag älskar hösten! Hade kanske inte gjort det lika mycket om jag inte hade haft zalle, för då hade den nog varit alldeles för lång och mörk men nu är den underbar!
Så fina färger och härlig luft. Dessutom så älskar zalle hösten och vi kan vara ute i skogen i timmar. Det bästa är att ta matsäck med ut och stanna i någon gläntan och fika, med zalle betandes runt omkring.

Planerna för idag ser ut så här:
1. Städa rummet (Tråkigt men måste)
2. Skria en uppsats på idrotten (tråkigt men måste)
3. Mejla ett par personer.
4. Åka till stallet och fixa med min nalle + ut och fota :D
5. Insläpp!

Så ser min dag ut!

Nu ska jag inte dra mig längre utan sätta igång och börja städa..blä!


puss! <3 :)

RSS 2.0