Myspys och gräs

Vart tar veckorna vägen? Insåg just att jag har gått 2 månader i gymnasiet, hur gick det till? Och oscar är arton och i Juni så står han i studentmössa och med avgångsbetyg i handen, redo att kasta sig ut i "verkliga livet". Hjälp säger jag bara, det gäller verkligen att ta vara på tiden för den går fort!

men hur som helst, nu ska jag inte sitta här och filosofera utan berätta om min dag! Så otroligt skönt att det är fredag, har varit väldigt tufft i skolan den här veckan och det kommer vara ännu tuffare nästa. Har en stor examination på fredag, matte prov, svenska redovisning, engelska uppsatsskrivning och lite annat kul...
Tur man har stallet och zalle, annars skulle jag inte överleva kan jag säga!

Det är en sån befrielse att få komma ut till stallet, att få dra på sig ett par fula byxor, gummistövlar och slänga upp håret i en slarvig tofs. Att inte behöva bry sig om hur man ser ut och bara njuta av naturen, hästarna och lugnet. Det är livet det!

Zalle och jag tog det lugnt och myste, gick även en liten prommenad och jobbade lite på "sluta äta gräs" kommandot. Alltså att zalle slutar att äta när jag knäppar med fingrarna, gick väldigt bra.
Han är fin min lilla plutt!

Imorgon blir det plugg och plugg, och så stallet såklart!

Ha en trevlig fredags kväll!


haha, söte! Står och kikar in hos tequila, finns det någon mat där tro?

Föreläsning

Sitter i skolan och ska alldeles strax börja, ska i tre timmar sitta och läsa och gräva ner mig i terrorismens och Al-Qaidas historia, bland annat ska den här sidan läsas igenom och analyseras. Blir ni avensjuka?
Förmodligen inte!

Men då kan jag berätta något som ni kanske blir lite avesjuka på, ikväll ska jag nämligen på kurs i Centrerad ridning för tina toller, det ska bli roligt! Får berätta mer om vad vi gjorde och vad vi fick lära oss imorgon.

Nej nu är det dags att börja...


Me gusta mi caballo, mucho!


<3

Verkning, promenad och mys!

Idag blev det en hel, hel dag i stallet. Underbart väder och mycket mys!
Zalle fick sina små hovar verkade också och sen gick vi en skogprommenad och plockade svamp :-)


Eftersom vi har helgen i stallet den här veckan så hade vi även utsläppet, lunchningen plus städning av alla kamrar och vrår. Tog fyrhjulingen och körde upp massor med gammalt hö och annat skräp. Krattade gårdsplanen och städade sadelkammaren och fika rummet. Fint blev det!

Kort och gott en fin dag!


lite bus i hagen. :-)

Igge pigge!

och söt ponny rumpa!

I know your fears and you know mine. We've had our doubts but now we're fine, And I love you, I swear that's true. I cannot live without you.




Big gap!

3 veckor sedan jag publicerade ett inlägg...Skäms!
Eller nej, skäms gör jag inte och inte tänker jag ha någon panik för det heller, jag bloggar inte för att jag måste utanför att jag tycker det är roligt. Men ibland så är det väldigt mycket annat i livet som är både roligare och viktigare, eller så tappar man helt enkelt glöden lite.
För min del så är det en blandning av faktorerna som har varit anledningen till det lilla uppehållet.

Hur som helst, nu har jag fått en ny liten kick och känner för att börja uppdatera lite mer igen. Det kommer dock inte bli så jätteofta eftersom jag helt enkelt inte har tid, men ett inlägg då och då kan man räkna med! ;-)

På dessa tre veckor har det i alla fall hänt en hel hel del. Tiden flyger förbi och idag är det plötsligt fredag igen, vart tog veckan vägen?

Allt är bra med mig och nallen i alla fall, det har gått en hel del upp och ner de senaste veckorna, helt och hållet på grund av mig då. Allt har inte varit helt lätt och jag harvarit väldigt trött, lättretlig, lite låg, stressad och allmänt låg. Mycket som har hänt och mycket förändringar.
Men nu är det i alla fall bra och jag ska säga att det är tur att jag har världens bästa ponny som står ut med mig även när jag inte är på topp.
Han är helt enkelt bäst!

Vi har även hunnit med att få en ny liten gäst i stallet, en äldre herre vid namn Davrillo (21 årig arab) Får ta och visa en bild på honom så ni får se!
En annan fin liten häst kom också men gick tyvär lika snabbt, men det är en historia som jag tar en annan dag.

För nu ska jag gå och slänga mig i soffan!

P.E.A.C.E L.O.V.E and H.O.R.S.E.S

RSS 2.0