Lite mycket!

Hej hopp!

Hann inte uppdatera varken igår eller i förr går, har varit lite mycket. Men nu är det i alla fall lugnt, allt är avklarat i skolan och det är no more läxor på mer än två månader! Väldigt, väldigt skönt!

I måndags var vi på Strömsholm och det gick jätte jttebra! Det var inte fång som vi misstänkte utan han är bara väldigt öm i sina små hovisar. Han har ganska tunn sula vilket gör han extra känslig. Men det var ingen fara och han ska gå i skogen och vila en vecka ungefär och sen ska jag börja prommenera sakta men säkert på olika underlag så att hans fötter vänjer sig och stärks. För även om han är väldigt öm när han går på grus/asfalt så är det ändå viktigt att han går på det, för gör han aldrig det utan bara går på mjuka underlag så får fötterna aldrig vänja sig plus att olika underlag är viktigt för att stärka leder och senor. Så det blir mycket prommenader framöver!
Det känns i alla fall otroligt skönt, som en sten lättat från hjärtat, att det inte var fång och att han mår bra! veterinären tyckte desutom att han var väldigt fin i kroppen och perfekt i hullet :)

I går fick vi ett litet tillskott till ponny flocken, en liten Vips:) Han är en mini shettis som ska gå med Zalle Och Bellan i sommar. Nu går dem dock i separata hagar, var tvungen att separera dem eftersom Zalle jagade runt vips som en dåre och gav sig inte. De skenade runt, runt och varken Zalle eller Vips (som också har hat problem med fötterna) ska springa och eftersom ingen av dem gav sig så separerade vi på dem för skaderisken. Så nu får dem gå bredvid varandra ett tag och vänja sig lite och så ska vi prova att släppa ihop de i helgen igen så får vi se hur det går.
Har inte hunnit fota men så fort som möjligt ska ni få se bilder på Vips också!

Nu ska jag gå och duscha och sen gå och sova. Imorgon ska jag upp tidigt tidigt, ska först till stallet och ge pållarna frukost för att sen träffa en kompis och åka in till stan senast klockan sju (ja på morgonen alltså!) Vi ska nämligen köa för att få tag på biljetter till fan eventet på hovet med Kristen Stewart och Taylor lautner när de kommer hit till Stockholm nu i sommar! :)

Ha en trevlig kväll!


Förra sommaren, insläppet med viking. Även här jagade Zalle runt som en galning.
Snacka om dominant kille han är min ponny...


Kommentarer
Postat av: Åsa

med då =O vilket litet monster du har =))

2010-06-02 @ 21:22:04
Postat av: Fia

Skönt att Zalle är bättre!<33

2010-06-03 @ 21:32:23
URL: http://zinzana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0