Glömde förståss...

kameran. Så det blev tyvär inga bilder på hästarna ikväll, däremot så tänkte jag att jag kanske kunde lägga upp lite gamla bilder på alla hästar som står i stallet och skriva lite om dem, kanske roligt för er att se vad zalle har för kompisar? ;)



Isabelle. Isabelle är stallets minsting, till och med mindre än zalle nalle. Ett riktigt litet charmtroll är hon, shettis ända ut i hovarna ;) Isabelle är go på alla sätt och vis men börjar man ställa några som helst krav på henne...

Recall, eller räkan som han kallas till vardags, är en tre årig arab som är väldigt lekfull. Räkan är relativt ny i stallet, han kom någon gång i oktober, men har redan kommit väl tillrätta. En tuff och lekfull liten krabat som behöver aktivera hjärnan och tänka mycket!

Eagle Heart, (Igge, Igge Pigge, Eagle) är en 16 årig paint. Just för tillfället så är han i Skåne där han står på träning hos western tränaren Lotta Klang. Camilla, Eagles ägare, har planer på att åka ut och tävla i vår så han står nu i träning för att utbilda sig för de lite högre klasserna. Eagle är väldigt snäll med ett stor hjärta, han är väldigt givmild.

Göta är en varmblodig travar tjej. Hon är snäll och go, dock lite osäker. Göta har gått på travet tidigare men nu är hon omskolad till ridhäst med inriktning på western. Göta är en snäll och go liten tjej!

Zorro´s Gun (Zorro) är en svart korsningsponny, 50% Gotlandsruss och 50% Engelskt fullblod. Han är en busig och charmig liten kille som är expert på att tigga ;) Zorro är 22 år och har en lång tävlingskarriär bakom sig. Han har bland annat tävlat ponny SM i dressyr där han kom tvåa. Numera är Zorro dock omskolad till western och trivs jättebra med det. En söt och charmig ponny!

Saknas tre hästar, har inga bilder på dem inladdade på datorn men jag ska fixa det så fort som möjligt så att ni får se resten av dem söta små hästarna!

Kommentarer
Postat av: cecilia

sv; tack för kommentaren. Du har med fin blogg ;) och jaa, jag har gjort headern själv.. Kram

2010-02-28 @ 21:47:52
URL: http://avlillien.blogg.se/
Postat av: hedda

vilken söt bild på bellan ;) <33

2010-03-01 @ 17:27:00
URL: http://heddaprimo.blogg.se/
Postat av: Fia

Gud vad fina bilder på alla söta hästar!

Kul att du kommer på tisdag



Kram

2010-03-01 @ 18:46:24
URL: http://zinzana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0